Joan Amèric a Libertad 8

El cantautor valencià actuarà aquest dissabte a la mítica sala madrilenya

| 16/10/2014 a les 11:59h

"Com a autor em sento privilegiat que un escenari pel qual han passat autèntics mestres del gènere faci un lloc a les meves cançons", explica Joan Amèric sobre el concert que farà aquest dissabte a les 22.30 h a Libertad 8.
Joan Amèric Foto: Juan Miguel Morales

 "Com a ciutadà valencià dels Països Catalans em sento orgullós de contribuir, modestament, perquè la nostra cultura és pugui mostrar en un àmbit on habitualment és negada", diu el cantautor Joan Amèric. "A Madrid ja hi havia cantat dues vegades. I sempre he vist en aquestes actuacions una càrrega simbòlica que va més enllà de la música. I ara més", i afegeix, "igual que vaig fer quan vaig presentar el disc a l'Uruguai, aniré a cantar i a contar; a dir que existim i que tenim intenció de seguir...".
Ho farà tot presentant les cançons de DIRECTAment (Temps Record, 2012), el seu darrer disc i el primer enregistrat en directe de la seva trajectòria, en el marc del BarnaSants: "El concert a l'Auditori de Barcelona com a cloenda del BarnaSants va ser un dels més màgics i emotius de la meva vida, DIRECTAment". La cita és dissabte 18 a les 22.30 h al carrer Libertad número 8 de Madrid.
Arxivat a: Enderrock