Un tastet de la FiM Vilaseca a l'Arts Santa Mònica

Hi actuaran Flamingo Tours, Les Sueques, Ohios, El Último Vecino i Alberto Montero

| 21/10/2014 a les 12:09h

El 24 i 25 d'octubre la Fira de Música al carrer de Vila-seca aterra a Barcelona per mostrar la seva essència al públic i als professionals del sector. A banda dels concerts i una producció pròpia, s'han programat una dotzena d'activitats com ara debats, projeccions de documentals i presentacions de projectes.
 El Último Vecino Foto: Carmen Gray

La FiM Vila-seca se celebra cada any pels volts del mes de maig, però per no fer tan llarga l'espera, aquesta setmana es traslladen al centre de la creativitat Arts Santa Mònica per mantenir viva l'essència de la mostra. No en va han escollit les bandes que han tingut més projecció i que han passat per les edicions de la Fira: Flamingo Tours, Les Sueques, Ohios, El Último Vecino i Alberto Montero. A més, l'organització estrenarà una producció pròpia, batejada com a Anarquia Acústica on hi participaran Nico Roig, M. Ángel Blanca, Fanny Roz, Maria Rodés, Marc Curcio, Giuliano Gius, Sasha Agranov, Càndid Coll i Liviana Mauretti.
Al llarg dels dos dies, el centre artístic del final de les Rambles esdevindrà un espai de debat per als professionals. Es presentaran projectes artístics i empresarials, com ara The Camera Album, el festival Noise Off, Ornitorrincos, entre altres. També es projectarà el documental Submergit o volant 27′ sobre el procés de creació del nou disc de Xebi SF, el film Pauls Planet i la producció de Dimas Rodríguez Et dec una nit de divendres.
Pel que fa als debats, el periodista d'Icat.cat Albert Miralles moderarà dues xerrades sobre futur, música i tecnologia. Les dues tindran lloc el dissabte 25 a la sala de conferències. A les 16:30 h presentarà juntament amb Eloi Aymerich La música que es veu i s'escolta: de la televisió a l'Iphone, mentre a les 16:30 h Rubén Izquierdo (ShookDown) i Joan Cabot (40 putes) conversaran sobre el sector de la comunicació sota el títol Cap a on va internet... mitjans que van en direcció contrària.
Les propostes són per als cinc sentits i també s'oferirà una audició a càrrec del projecte L'Eix del Mal.
Totes les activitats i concerts de la mostra són gratuïtes.
Arxivat a: Enderrock