Propostes musicals per al cap de setmana

La iaia XXL, Joana Serrat, Pau Alabajos, Sanjosex i molts més

| 13/11/2014 a les 17:00h

Encara no saps què faràs aquest cap de setmana? L'oferta musical al llarg de la geografia catalana és àmplia i diversa: els propers dies actuaran La iaia XXL, Joana Serrat, Pau Alabajos, Sanjosex, Oques Grasses, Joan Masdéu i un llarg etcètera.
 La iaia i la Cobla Bisbal Jove Foto: Ibai Acevedo

El Circuit Folc continua amb el cicle de concerts divendres 14 de desembre, aquest cop des de Mataró. Els convidats per a l'ocasió són La iaia, que oferiran un concert en el seu ja habitual format 'XXL' acompanyats de la Cobla Bisbal Jove. Amb aquest experiment, que es va estrenar a L'Auditori de Barcelona i que ara volta arreu del país, els bisbalencs uneixen esforços amb la Bisbal Jove i fan un repàs a la seva discografia de manera que la música pop i l'electrònica abracen la sonoritat més genuïna de la música catalana.
La primera edició del Festival Accents va engegar la setmana passada amb el concert de Roger Mas, i continua aquest dissabte amb noves actuacions a Reus. La primera correrà a càrrec de Montse Castellà. La cantautora actuarà dissabte al migdia (a les 13 h), mentre que a la nit serà el torn de Pau Alabajos i Agustí Busom. El primer presentarà les cançons més emblemàtiques dels seus deu anys de carrera, mentre que el segon ha revisat l'obra de la cantant i compositora gironina Enriqueta Miralles i oferirà, acompanyat de Ran Roger (flautes, clarinet i tubs harmònics) un recull de les seves millors creacions.

Més música
A més a més, Sanjosex torna aquest cap de setmana a Barcelona per presentar Festival (BankRobber, 2014), la seva aclamada quarta referència; la cita tindrà lloc a l'Auditori. També visitarà la ciutat comtal Joana Serrat. La vigatana ho farà aquest dissabte 15 de novembre al Gran Teatre del Liceu en el marc del cicle Músiques Sensibles. Per la seva part, Coriolà, que fa uns dies van engegar una gira de tardor que els farà voltar durant les següents setmanes, defensarà en directe el seu Debut (Warner Music, LAV Records, 2014) a Manresa. I encara més: Miquel Vilella a Reus, Oques Grasses a l'auditori d'Avià, Joan Masdéu a Martorell, La Troba Kung-Fú a les Borges Blanques i el cicle EH Sona, el festival barceloní de música basca, són només algunes de les opcions entre les quals escollir on anar els propers dies.

Per a més informació podeu consultar l'agenda d'Enderrock.cat i EDR.
Arxivat a: Enderrock