Carles Belda a Enderrock TV

Comencem la setmana a Enderrock TV amb el pop valencià de Novembre Elèctric

| 01/12/2014 a les 15:00h

Donem la benvinguda al darrer mes de l'any amb un ventall estilístic que es mou pel pop, la cançó d'autor i el folk. Aquesta setmana ens visiten a l'espai Enderrock TV del programa L'illa de Robinson (El Punt Avui Televisió) Novembre Elèctric, Anna Moliner, Carles Belda, Xavi Vidal & Berni Mora i Sam Destral
Carles Belda Foto: Juan Miguel Morales

Encetem el desembre amb un peu al mes anterior. Avui el trio liderat per Yeray Calvo visita Enderrock TV per presentar el nou disc de Novembre Elèctric Intacte (Mésdemil, 2014) i interpretarà "La flama". Dimarts al plató d'Enderrock TV serà el torn de l'actriu i cantant Anna Moliner, que presentarà "Remember", cançó inclosa al seu debut discogràfic, Scents (Satélite K, 2014). 

Arribarem a l'equador de la setmana amb Carles Belda. L'acordionista revifa cançons populars del pop català, i en aquest cas l'escollida serà "Laura" de Lluís Llach. El pop-rock de Xavi Vidal & Berni Mora serà el protagonista de la nit del dijous amb "Món nou", un tema del seu disc Autoretrats (Microscopi, 2014), un repàs antològic i actualitzat del seu repertori. 

Tancarà la setmana l'antifolk de Sam Destral, l'alter ego musical de Samuel López. El músic donarà la benvinguda al cap de setmana amb "Zoo", cançó que dóna nom al seu nou treball. Enderrock TV s'emet cada dia cap a les 22.40 h, en el tram final del programa L'illa de Robinson d'El Punt Avui Televisió.
Arxivat a: Enderrock