El punt de trobada de Satèl·lit

Estrenem el videoclip "Aeroports", un avançament del seu primer disc

| 22/12/2014 a les 07:00h

El grup tarragoní publicarà el seu primer disc, Aeroports (autoeditat, 2015), a principi d'any i a Enderrock.cat estrenem un tastet de la cançó que dóna nom el disc acompanyada d'un videoclip. 
Satèl·lit Foto: Arxiu Enderrock

La formació d'Altafulla va quedar semifinalista del concurs Sona 9 2013 i va guanyar el D.O. Tarragona 2012 i ara tornen a posar-se en òrbita per presentar el seu primer disc, Aeroports (autoeditat). Conté 12 cançons preciosistes i plenes d'emotivitat on reflexionen sobre el dia a dia. Sense filtres de cap mena, han cuinat el disc a foc lent a l'estudi de gravació d'un dels seus membres, Joan Rubinat (veu i guitarra acústica). Pel que fa fa a la producció, l'han treballat entre tot el grup. 

 
El disc estarà disponible a Spotify a partir de l'1 de gener i el dia 9 sortirà a la venda, però Enderrock.cat avancem el videoclip de la cançó que dóna nom al nou disc. La productora Dilaina studio s'han encarregat de donar forma al clip. Segons Joan Rubinat, " en sintonia amb la lletra de la cançó, funciona amb la idea dels aeroports, com a punt de trobada de tothom, una mirada, un gest, una casualitat que et fa canviar la vida". En aquest sentit, explica que "qualsevol cosa pot ser el punt de partida". "Aeroports" se centra en la dualitat de relacions de la protagonista i juga amb l'espectador i busca complicitat fins al final: 
 


Satèl·lit en directe
Joan Rubinat (guitarra acústica i veu), Oriol Maymó (baix) i Gerard Joan (bateria) presentaran el disc en directe el 24 de gener a la sala Zero de Tarragona.
Arxivat a: Enderrock