Els Premis Enderrock 2015 ja tenen imatge

La gala serà el 26 de març al Teatre Municipal de Girona

| 27/01/2015 a les 15:00h

La XVII gala dels Premis Enderrock 2015 pren forma a poc a poc. Després d'haver sabut qui són els guardonats per la crítica i un cop engegada la segona volta del vot popular, s'ha presentat també el cartell de l'edició d'enguany. Girona tornarà a acollir per tercer any consecutiu l'entrega dels Premis de la Música Catalana, el dijous 26 de març a les 21 h al Teatre Municipal.
Premis enderrock 2015 Foto: Octavi Navarro 

Des del 2013 i en una aposta per la descentralització territorial, els Premis Enderrock 2015 es traslladen a Girona dins el marc 'Ciutat de festivals', en una aposta de qualitat i de continuïtat de futur.

A falta de saber tota la llista de guardonats de la nit –pel que fa al veredicte del públic–, en una roda de premsa a la capital gironina s'ha donat a conèixer la imatge de la gala. Inspirada en l'emblemàtic videojoc dels anys vuitanta, la 'e' d'Enderrock esdevé la protagonista del joc Pacman. La idea original és del projecte d'il·lustració píxel art Pixels, Huh, d'Octavi Navarro. El dissenyador gràfic barceloní ha il·lustrat articles de mitjans internacionals, com la versió en paper del diari alemany Die Welt, Kill Screen Magazine o T-Lounge, a més de campanyes publicitàries a l'Estat espanyol. 
Arxivat a: Enderrock