Adrià Puntí i Marc Parrot en directe al BarnaSants

Agenda musical del darrer cap de setmana de gener

| 29/01/2015 a les 15:00h

S'acaba el primer mes de l'any, però la música no s'atura. Com cada setmana repassem els concerts que hi haurà arreu del territori: Adrià Puntí i Marc Parrot al BarnaSants, Jordi Ninus al cicle Musica't, Jaume Sisa a Solsona, Mishima a Roses, La Pegatina i amics a Mataró... Música en directe per triar i remenar!
Marc Parrot Foto: Jordi Salinas

El segon cap de setmana del BarnaSants apunta maneres amb el concert d'Adrià Puntí acompanyat d'una formació nova, La Band Bang Bang. Junts repassaran els clàssics del gironí i també desgranaran cançons del nou EP, Benvinguts al desastre, demà al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat. L'endemà a l'Auditori Barradas Marc Parrot presentarà Sortir per la finestra (Música Global, 2014), un disc que respon a la plena llibertat estilística i compositiva de l'artista. 

A més, el festival de cançó d'autor proposa la cantautora impregnada d'influències jazzístiques Joana de Diego, l'eivissenca Imaràntia i el projecte personal del músic i productor Jordi Gas. L'incorruptible Francesc Pi de la Serra inaugurarà la nova seu del BarnaSants a Vila-real diumenge amb l'espectacle del seu darrer disc, Quicolabora, on recupera les seves cançons més emblemàtiques amb el blues per bandera acompanyat d'Amadeu Casas (guitarra) i Joan Pau Cumellas (harmònica). 

En el terreny folk, el Tradicionàrius portarà dissabte el folk als mercats de l'Albaceria i la Llibertat amb els glosadors i xeremiers de Mallorca. El dia abans, concert i ball al C.A.T amb Carles Belda com a mestre de cerimònies.

El Musica't de Badalona el tancaran d'una banda Jordi Ninus i de l'altra l'artista local Maria Arnal i el guitarrista Marcel Bagés. La Pegatina celebraran els 10 anys de la sala Clap de Mataró molt ben acompanyats, Mishima portaran L'ànsia que cura a Roses, i l'impecable Sisa actuarà a la sala Sputnik de Solsona. 

La resta de programació la trobareu a l'agenda d'Enderrock.cat i a EDR.
Arxivat a: Enderrock