PALMARÈS     CARTELLS ANTICS     VOTACIÓ POPULAR  
la collita
Roba Estesa | Xavier Mercadé
13/01/2018
El grup de folk-fusió llista el millor del 2017
Premis Enderrock
Albert Cirera Tres Tambors | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de jazz es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Antoni Rossell, guanyador del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de clàssica | Arxiu de l'artista
09/01/2018
La votació popular dels Premis Enderrock en la categoria de clàssica es durà a terme entre els 10 discos seleccionats per la crítica
Premis Enderrock
Premis Enderrock 2017 | Marta Fort
09/01/2018
La primera volta de votacions s'allargarà fins al diumenge 21 de gener | Tots els discos editats el 2017 estan seleccionats en la primera de les tres voltes | El dijous 8 de març se celebrarà la festa dels Premis Enderrock a l'Auditori de Girona
premis enderrock
Núria Graham | Alba Yruela
Andrea Romanos Roca
04/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc en llengua no catalana
premis enderrock
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Andrea Romanos Roca
03/01/2018
Premi Enderrock 2018 de la crítica al millor disc de cançó d'autor
el millor de l'any
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts i Maria Arnal i Marcel Bagés, entre els guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica
premis enderrock
29/12/2017
Mishima, Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés, Núria Graham, Kepa Junkera, La Folie...
Premis enderrock
01/12/2017
Repassem tots els guanyadors del premi a la millor producció musical
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2016 | La festa es va celebrar per primera vegada a l'Auditori de Girona
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2015 | La festa es va celebrar el 3 de març al Teatre Municipal de Girona
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2014 | Xuriguera i Faixedas van ser els conductors de la gala, que es va celebrar el 26 de març del 2015 al Teatre Municipal de Girona
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2013 | El 13 de març el Teatre Municipal de Girona va acollir la festa
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2012 | El 7 de març se celebra la primera edició dels guardons a Girona, al Teatre Municipal
palmares
01/12/2017
Els millors discos del 2011 | Va ser la darrera edició dels Premis que es va celebrar a Barcelona: el 12 de març a la Sala Apolo
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2010 | La Sala Artèria (actual Barts) de Barcelona va acollir el 14 de març la gran gala
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2009 | El 16 de març a la Sala Bikini de Barcelona es va celebrar la Festa de la Música Catalana
palmarès
01/12/2017
Els millor discos del 2008 | Es van celebrar el 10 de febrer a la Sala Bikini (Barcelona)
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2007 | La Sala Bikini va acollir la festa el 19 de febrer del 2008
palmarès
01/12/2017
Els millors discos del 2006 | El 27 de febrer del 2007 a la Sala Bikini es va celebrar la festa
Pàgina 1 de 3
Josep Tero ha col·laborat amb nombrosos artistes | Juan Miguel Morales
01/01/1970
La cançó se situa en una etapa d'"entrediscos" | A final d'any el cantautor escalenc publicarà un disc dedicat a la tradició musical dels pobles occità i jueu
Maika Makovski, guanyadora del premi l'any 2017 | Xavier Mercadé
01/01/1970
La proposta guanyadora s'estrenarà a la 21a Fira Mediterrània de Manresa, entre el 4 i el 7 d'octubre de 2018
Ferran Palau | Martina Matencio
01/01/1970
Recopilem les novetats d'El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Smoking Souls, Sense Sal i Xarim Aresté
Ian Sala | Nur Casadevall
01/01/1970
Es tracta del primer avançament de l'àlbum que veurà la llum el 23 de febrer
La banda presentarà 'Guerrilla' el 2 de febrer | Arxiu del grup
01/01/1970
Estrenem en exclusiva dues cançons del nou disc de la banda, «Rosa de foc» i «Mai més»
Pau Llonch a l'Institut 25a Olimpíada | Xavier Mercadé
01/01/1970
El cicle, dut a terme entre els mesos de desembre i gener, ha portat el rap i el trap a les aules