Primal Scream i Father John Misty
al Vida

La segona edició del Vida començarà el 2 de juliol

| 25/02/2015 a les 15:00h

El festival Internacional de Vilanova i la Geltrú també rebrà Los Mambo Jambo, Hidrogenesse, Mi Capitán, Miquel Serra, Juventud Juché i DJ Blutaski, entre altres.

Vida Festival Foto: Xavier Mercadé

Vilanova i la Geltrú acollirà els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol el festival internacional Vida. La cita obre diversos espais per veure els concerts d'una manera atípica, integrats al territori de la zona. 

Les últimes confirmacions són Primal Scream, història viva del rock i de la música moderna, i Father John Misty, referència de l'indie mundial que ens porta el seu nou disc, I Love You, Honeybear (Sub Pop, 2015). Aquests dos grups s'afegiran a Andrew Bird, que porta el seu pop d'arrels americanes amb arranjaments de violí que s'ha fet seus. També ha confirmat The War on Drugs, amb el seu tercer treball, Lost in the Dream (Secretly Canadian, 2014).

També hi tocarà Benjamin Clementine, que acaba de publicar el seu primer àlbum, At Least for Now (Behind Records, 2015); Nacho Vegas, amb el seu últim disc, Resituació (Marxophone, 2014), i el seu estil propi i les lletres de caràcter autobiogràfic, i Woods, que arriben dels Estats Units amb el seu so de Brooklyn i amb el seu propi segell, amb un so polit i madurat en deu anys de trajectòria.

Senior i El Cor Brutal arriba amb el seu quart àlbum d'estudi, i després de guanyar el Premi Enderrock a millor disc de l'any per El poder del voler (Malatesta Records, 2014). Les Sueques i Núria Graham també hi seran presents, aquesta última presentant el seu primer disc, Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015).

La resta del cartell es pot consultar al web del festival. Les entrades ja estan disponibles i hi ha una gran varietat d'abonaments. 
Arxivat a: Enderrock