L'enigmàtic 28 de març de Sopa de Cabra

El grup posa en marxa les xarxes socials i a final de mes anunciarà alguna novetat

| 04/03/2015 a les 17:00h

A final de novembre del 2014 Sopa de Cabra va comunicar el seu retorn, una tornada que vindrà acompanyada de noves cançons que el grup pretén començar a enregistrar a l'estiu. Abans, però, anunciarà alguna altra cosa el proper 28 de març. 
Sopa de Cabra Foto: Ibai Acevedo

Els gironins han posat en marxa el perfil de Facebook i Instagram amb un enigma. Segons han publicat, el 28 de març anunciaran alguna cosa, així que fins a final de mes no en traurem l'entrellat. 

"Tota història, sigui gran o petita, comença d'una manera. Aquesta comença a mitjans dels vuitanta, uns postadolescents s'ajunten els dissabtes per fer xivarri. El grup encara no té nom, potser tu els coneixes com a Sopa de Cabra." Aquest és el peu de la fotografia, de 1986, amb què s'han estrenat a Facebook. Des del 2011 Sopa de Cabra té un perfil a Twitter, i les darreres piulades van acompanyades de l'etiqueta #28:


A més, també han publicat una imatge de la primera maqueta, un fragment d'un llibre justament a la pàgina 28... Tot plegat ple d'un misteri que es resoldrà d'aquí a tres setmanes. 
Arxivat a: Enderrock