De Blaumut a Lady Gaga a Cap Roig 2015

El festival obrirà el 10 de juliol amb Sting

| 06/03/2015 a les 12:00h

La cita als Jardins de Cap Roig ja té data. Del 10 de juliol al 16 d'agost s'espera superar els 43.000 assistents que va tenir l'any passat, en una oferta musical variada, amb la presència d'artistes de la nostra terra i internacionals. Aquest any hi seran Els Amics de les Arts, Núria Graham, Mishima, Joan Miquel Oliver i Macaco, entre molts altres. 
Joan Miquel Oliver Foto: Xavier Mercadé

La 15a edició del Festival de Cap Roig comença a prendre forma. Avui s'ha presentat el cartell d'aquest any, i ja sabem alguns dels artistes que del 10 de juliol al 16 d'agost actuaran als jardins de Cap Roig. 

Sting serà l'encarregat de llançar el tret de sortida, el 10 de juliol. Tampoc hi faltarà Ben Harper, l'11 de juliol, en un concert únic acompanyat de la seva banda, i Lady Gaga & Tony Bennett, que actuaran al festival el 17 de juliol. 

Blaumut arribaran la nit del 24 de juliol, acompanyats de Núria Graham. El quintet presentarà el seu nou disc, El primer arbre del bosc (Satélite K, 2015), mentre que la osonenca arribarà amb el seu darrer àlbum, Bird Eyes (El Segell del Primavera), acabat de sortir del forn. 

També acudiran a la cita Els Amics de les Arts, que celebren el seu desè aniversari. Ho faran acompanyats d'una big band, i regalaran un EP amb dos temes inèdits als assistents. El 15 d'agost Mishima i Joan Miquel Oliver també seran a l'escenari. Macaco per la seva banda també aprofitarà l'ocasió per presentar el seu darrer disc, Historias tattooadas (Mundo Zurdo / Sony Music, 2015).

El Festival de Cap Roig veu aquesta edició com una oportunitat perquè puguin gaudir del festival musical persones de totes les edats, i per això sorgeix el Cap Roig Mini. El 25 de juliol hi arribaran SP3, que faran sonar tots els èxits del Club Súper 3 a l'espectacle Somnis, i el 9 d'agost Peppa Pig aterrarà a les comarques gironines amb una actuació per a tota la família. Gemeliers també seran al festival com a proposta per a un públic juvenil. 

El 14 d'agost hi haurà un concert benèfic, que portarà per títol Oh! Cap Roig, on actuaran els cors guanyadors de les edicions del programa Oh! Happy Day: In Crescendo i Deudeveu. Els beneficis d'aquest concert aniran a la Fundació Oncolliga de Girona, per a l'ajuda als malalts de càncer. 

Completen la programació RosarioAntonio Orozco –que acutarà amb una banda simfònica–, Julieta VenegasMiguel BoséPassengerBustamantePablo Alborán i, per tancar el festival, Alejandro Sanz el 16 d'agost. El cartell encara està obert, i es preveu que hi pugui haver més actuacions. Les entrades estaran disponibles al web del festival a partir del dilluns 9 de març a les 10 h. 

Arxivat a: Enderrock