Pet Shop Boys i Bob Dylan al Festival Jardins de Pedralbes

També hi seran Paul Weller, Melody Gardot i Jessie J

| 24/03/2015 a les 15:00h

Del 8 de juny al 9 de juliol els Jardins del Palau Reial de Pedralbes acolliran la tercera edició del Festival de Música de Barcelona. Una quinzena d'artistes passaran per l'escenari, entre els quals destaquen Pet Shop Boys, Bob Dylan, l'Orquesta Buena Vista Social Club i Miguel Poveda
Bob Dylan Foto: Arxiu

El festival Jardins de Pedralbes ja ha revelat el cartell de la tercera edició. Pet Shop Boys seran els encarregats de llançar el tret de sortida del festival, el 8 de juny. Icones del pop electrònic, amb més de 12 discos a l'esquena i més de 50 milions de venuts, arriben amb el seu desplegament de balls i efectes visuals dissenyats especialment per a aquesta gira. 

Fins al 9 de juliol, 15 artistes passaran per l'escenari dels jardins del Palau Reial. El clàssic del pop-rock britànic Paul Weller també actuarà als jardins de Pedralbes el 2 de juliol, i un dels noms més aclamats del cartell, Bob Dylan, hi serà el 4 de juliol. Goran Bregovic pujarà a l'escenari el 13 de juny, i Ana Belén y Victor Manuel hi seran i tornaran així als escenaris el 14 de juny, ara que han tornat a gravar a l'estudi, trenta anys després de l'enregistrament de "La Puerta de Alcalá" al disc Canciones regaladas (Sony Music, 2015). 

Jessie J actuarà als Jardins de Pedralbes el 16 de juny, i també Spandau Ballet, que durà a l'escenari tota l'esplendor del pop dels 80. El 24 i 25 de juny tota l'emoció del flamenc serà present al festival de la mà de Sara Baras, i també hi haurà lloc per al jazz de Melody Gardot, el 30 de juny. El 6 de juliol serà el torn d'Anastacia, i el 7 d'Angus & Julia Stone. Aquesta edició del festival la tancarà Miguel Poveda, el 9 de juliol, que hi estrenarà el seu darrer disc, Sonetos y poemas para la libertad (Universal Music, 2015).

Aprofitant l'ocasió, l'Orquesta Buena Vista Social Club s'acomiadarà dels escenaris, el 19 de juny. El festival dedicarà un dia a la música en família, per commemorar el Dia de la Música, amb una gran varietat de propostes artístiques i de tallers. També es podrà gaudir d'una jornada gastronòmica-musical el 27 de juny, amb la col·laboració de Souneat!, que combinarà la programació de música en directe amb propostes de cuina creativa. 

El cartell complet i les entrades es poden aconseguir aquí, a partir de demà dimecres a les 8 h. 
Arxivat a: Enderrock