Txarango de cine

El documental 'Tota la vida és ara' recorre la trajectòria del grup

| 01/04/2015 a les 14:59h

Després d'arribar de Mèxic i enmig de la gira arreu del món, Txarango prepara la seva estrena als cinemes. El llargmetratge Tota la vida és ara, dirigit per Sergi Guix, segueix el recorregut del grup al llarg dels dos treballs discogràfics que els han costat un doble disc d'or i les seves corresponents gires. De moment es podrà veure la setmana vinent a Barcelona, Ripoll i Girona. 
Txarango Foto: Arxiu

La trajectòria imparable de Txarango arriba a la gran pantalla. Tota la vida és ara és la pel·lícula que recorre la trajectòria de la banda del Ripollès amb només dues referències discogràfiques. Des de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012) han passat tres anys plens de concerts i gires que els han portat arreu del país, i també a fer La vuelta al mundo

"No aconseguíem saber com transmetre la seva història en imatges, però a mesura que avançàvem amb el muntatge de la pel·lícula, tot el material va començar a prendre vida, com una cançó", explica Sergi Guix, director de la pel·lícula.



La setmana que ve es podrà veure en algunes sales de Catalunya: el 9 d'abril als cinemes Girona de Barcelona (les entrades es poden aconseguir aquí), el 10 d'abril al Cine Club Aric de Ripoll i l'11 d'abril al Cinema Truffaut de Girona. Les entrades de Ripoll i Girona es poden aconseguir a taquilla.
Arxivat a: Enderrock