El Sona 9 està d'aniversari

Aquest vespre concert a l'Antiga Fàbrica Damm amb Copa Lotus i Trau

| 31/03/2015 a les 06:59h

15 anys no es fan cada dia, i el concurs Sona 9 engega una nova edició amb una festa d'aniversari amb Copa Lotus i Trau com a protagonistes. Els guanyadors de les dues darreres edicions actuaran aquest vespre a l'Antiga Fàbrica Damm. Hi vols anar? Encara ets a temps de demanar invitacions!

Copa Lotus

El concurs de maquetes Sona 9 2015 comença a engegar motors. L'edició d'enguany està carregada de sorpreses i arriba més renovada que mai. Les inscripcions per participar-hi es poden enviar fins al 15 d'abril. 

15 anys de pop català emergent no es fan cada dia, i és per això que aquest vespre a la Sala de Màquines de l'Antiga Fàbrica Damm el Sona 9 bufarà les espelmes amb bona música. Els vencedors de les darreres edicions del certamen, Trau i Copa Lotus, seran els mestres de cerimònies de la festa.  
Les portes per accedir a la sala s’obriran a les 19.30 h, i la festa començarà puntual les 20 h amb els guanyadors del 2014, Trau. Els santboians portaran les seves cançons banyades de psicodèlia i pop dels seixanta, en un dels darrers concerts que faran a la capital catalana abans d’entrar a gravar el seu primer disc a Bucbonera Records de Caldes de Montbui, amb la supervisió i producció tècnica de Tomàs Robisco.

Els vilanovins Copa Lotus arriben amb el primer disc sota el braç i tancaran la vetllada amb les cançons d'El Moixó Foguer (RGB Suports, 2015), nom inspirat en la tradició arrelada del Carnestoltes de Vilanova i la Geltrú. Aquest treball gravat i publicat gràcies al premi Sona 9 del 2013 ha estat produït pel californià Ken Stringfellow, líder de The Posies i exguitarrista de directe de R.E.M., que va visitar la banda a l'estudi de Sant Feliu de Guíxols l'estiu passat.

Vine a la festa!

Si no et vols perdre l'aniversari del Sona 9 demana la teva invitació a [email protected]. Les entrades són nominals, i al cos del missatge s'ha d'indicar el nom i cognoms de les persones que hi assistiran.
Arxivat a: Enderrock