Les claus musicals del Porta Ferrada

Els Catarres, Companyia Elèctrica Dharma, Sopa de Cabra i Raimon

| 31/03/2015 a les 15:00h

Del 17 de juliol al 19 d'agost la vila empordanesa de Sant Feliu de Guíxols obrirà la porta a la 53a edició del festival. El cartell s'ha presentat aquest matí: una quinzena d'espectacles on la música és una de les claus de la programació.  
Raimon Foto: Arxiu Enderrock

Des del 1958 el Festival Porta Ferrada proposa una selecció de disciplines artístiques ben diverses i de qualitat, amb artistes nacionals i internacionals que s'apropen a un escenari únic al bell mig de la Costa Brava. La temporada estiuenca a Sant Feliu de Guíxols s'envolta de música i teatre al llarg d'un mes, del 17 de juliol al 19 d'agost, en la que serà la 53a edició. 

La gira de tres concerts de Sopa de Cabra Gira 3, 2, 1... farà parada a la Porta Ferrada. Juntament amb el quintet britànic Spandau Ballet eren les dues primeres confirmacions que ja es coneixien, i aquest migdia l'organització n'ha revelat la resta de programació. El pianista i compositor Ludovico Einaudi inaugurarà la proposta empordanesa. La Companyia Elèctrica Dharma també hi actuarà, en un concert doble amb Els Catarres. El trio d'Aiguafreda presentarà Big Bang (Música Global), i de fet el grup encara no ha anunciat gaires dates de la gira a banda de l'actuació per Sant Jordi a Barcelona.

Raimon oferirà un recital antològic i emblemàtic i als 74 anys continua a dalt dels escenaris amb els himnes històrics que l'han consolidat com un referent de la cançó. 

El projecte recentment guardonat als Premis Enderrock 2015 La màgia de la veu també forma part de la 53a edició del Festival Porta Ferrada. Joan Chamorro guia les quatre joves intèrprets Magalí Datzira, Andrea Motis, Eva Fernández i Rita Payés en un repertori d'estàndards de jazz vocal. 
 
Estrella Morente, Fito y Fitipaldis, el tenor Kenneth Tarver, la soprano Ainhoa Arteta i la versió renovada de la gloriosa banda de rock pels membres d'Electric Light Orchestra completen el cartell musical de la cita de Sant Feliu de Guíxols. 













   
Arxivat a: Enderrock