La Troba Kung-Fú i Ítaca Band al BioRitme

Del 27 al 30 d'agost música sostenible al Pantà de Sau

| 13/04/2015 a les 06:59h

El festival BioRitme ja té el cartell definitiu d'aquesta edició, en què la música estarà estretament lligada a l'economia sostenible, les teràpies naturals, l'alimentació ecològica, l'activisme social i la música. El festival aposta per noves propostes, com 9Son o Xeic!, sense deixar de banda artistes consolidats com Pep Sala o Pirat's Sound Sistema
Ítaca Band Foto: Arxiu grup

La tercera edició del festival tindrà lloc entre el 27 i el 30 d'agost al Pantà de Sau, i com cada any proposa una trobada al voltant de l'economia sostenible amanida amb un cartell musical on predomina la música alternativa i el mestissatge. 

La programació inclou músics i grups emergents, com La Sra. Tomasa o 9Son, sense oblidar els més consolidats i els que han obert camí dins el mestissatge i la rumba catalana, com la banda de reggae i dancehall Green Valley o La Troba Kung-Fú

També hi actuaran BuhosPirat's Sound Sistema, Xeic!Ítaca Band, que arribarà a Vilanova de Sau amb l'energia característica del grup a l'escenari. La revelació de Zoo es consolida aquest estiu en diferents festivals i farà parada al BioRitme. Pep Sala, que manté una estreta relació amb el festival, tancarà l'edició amb les cançons del seu desè disc, PS (L'Indi Music, 2014).

Al cartell de concerts s'hi suma un ampli ventall de propostes de dijeis, tallers i propostes que giren al voltant de la ideologia del festival. Les trobareu destacades al seu web. 
Arxivat a: Enderrock