30 anys d'Els Pets

Els de Constantí engeguen la gira d'aniversari aquest vespre a Mataró

| 17/04/2015 a les 06:59h

Ja fa tres dècades que la música d'Els Pets sona arreu, i ho volen celebrar amb una gira que repassi tots aquests anys de trajectòria: la gira Trespuntzero. Per fer-ho, ja han donat les dates de múltiples concerts arreu del territori. La primera parada serà a Mataró aquesta nit, i les entrades del concert ja es van exhaurir fa setmanes. 
Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

Els Pets celebren els trenta anys als escenaris amb la gira Els Pets Trespuntzero. El trio de Constantí llançarà el tret de sortida del tour aquest vespre a Mataró. Com a novetat per a aquesta gira, Jordi Batista (Guevara, Trau) incorpora la seva guitarra a la banda, en substitució de David Muñoz.   

Les entrades per al concert de presentació ja estan exhaurides, però ja han confirmat noves dates: Sant Joan les Fonts (18 d'abril), Sant Hilari Sacalm (25 d'abril), Vila-real (8 de maig), València (9 de maig), Banyoles (16 de maig), Manresa (22 de maig) i Llagostera (23 de maig). 

Vilassar de Mar (21 de juny), Valls (24 de juny), el Festival Ítaca a la Bisbal de l'Empordà (26 de juny) i Rubí (27 de juny) tanquen la llista que han confirmat fins al moment. La resta de dates de concerts s'aniran fent públiques al web del grup.
Arxivat a: Enderrock