La música més universitària a la Telecogresca

Girona segueix al capdavant de l'oferta musical amb el festival Strenes

| 16/04/2015 a les 15:00h

S'acaba la setmana, però no la música. Ferran Palau i Gemma Humet actuaran al cicle BandAutors i l'Strenes porta una pila de propostes al Gironès, on es podrà escoltar Cris Juanico, Tom HaganMazoni i molts més. També se celebra la Telecogresca, on actuaran Txarango, Els Amics de les ArtsZoo i La Raíz, entre altres. Hi ha música per triar i remenar!  
Zoo Foto: Arxiu Zoo  

L'agenda musical d'aquest cap de setmana arrenca amb jazz. Aquesta nit es podrà gaudir de la jam session del Taller de Músics a l'Ateneu L'Harmonia de Sant Andreu de Palomar; Ignasi Terraza Trio a la sala Jamboree de Barcelona; el novè aniversari del club de cultura TR3SC amb un concert de l'estrella de l'eurosoul Myles Sanko i Eva Fernández Group a la sala Luz de Gas de Barcelona, i la Big Band Jazz Maresme & Xavi Garriga al Casal de l'Aliança de Mataró.

La proposta d'aquesta nit no s'acaba, perquè Ferran Palau serà al Palau de la Música en el cicle BandAutors presentant Santa ferida (Halley Records, 2015), el seu darrer disc. Els Flipats presentaran el seu nou àlbum, L'era dels pardals (DiscMedi, 2015), al teatre Cirvianum de Torelló. Girona serà un dels epicentres musicals de la nit: el Teatre Municipal acollirà la gala dels Premis Acustik i Leonmanso serà al Cafè Context en el marc del festival Strenes. 

No seran els únics, perquè l'Strenes omplirà de música les comarques gironines durant tot el cap de setmana: demà, divendres 17 d'abril, passaran pels escenaris The New Raemon (Teatre Municipal), Cris Juanico (Teatre Municipal), Xavi Sarrià & Feliu Ventura (teatre La Planeta), Tom Hagan (Casa de Cultura), Ebri Knight (La Mirona de Salt). Dissabte deixaran el relleu a Andrea Motis & Joan Chamorro amb l'Orquestra Nacional d'Andorra (Auditori de Girona), Mazoni (Teatre Municipal), The Seihos (Yeah Indie Club) i un doble concert de Macedònia (Teatre Municipal), entre d'altres. 

Demà divendres a Barcelona també tocarà Sanjosex al Born de Cançons i Gemma Humet al Palau de la Música, dins el cicle BandAutors. Projecte Mut serà al Voilà! de Manresa i Els Pets engegaran la seva gira Trespuntzero a la sala Clap de Mataró. El cicle Curtcircuit portarà Le Petit Ramon a la sala Apolo de Bacelona i Maria del Mar Bonet actuarà a l'Alcúdia. 

El dissabte és el torn de Blaumut, que presentarà l'espectacle T'enCANTArà, un concert en família a L'Auditori de Barcelona, i Miguel Poveda actuarà al Kursaal de Manresa. El mateix dia el parc del Fòrum acollirà el festival universitari més popular del país: la Telecogresca, on hi actuaran entre altres Zoo, La Raíz, Txarango i Els Amics de les Arts. Ja s'han esgotat les entrades i l'organització ha anunciat en un comunicat que posarà 200 més a la venda a taquilla, el mateix dia dels concerts.

Tot això i molt més en un cap de setmana en què la música no pararà de sonar. L'agenda completa la podeu trobar a Enderrock.cat o al setmanari digital EDR.
Arxivat a: Enderrock