Nyandú juguen a casa

El festival LAV Fest arriba a Torelló el dissabte 18 d'abril

| 17/04/2015 a les 14:59h

L'empresa de management LAV Records ha organitzat un festival itinerant a les diferents ciutats dels grups de la família i que formen el cartell. Després de marcar l'inici a Banyoles (ciutat de Morgat Morgat), el segon concert tindrà lloc a Torelló, amb Nyandú com a mestres de cerimònies.
Nyandú Foto: Xavier Mercadé

El trio de la Torre d'Oristà serà el protagonista de la segona data del LAV Fest. Demà la sala El Moscou de Torelló rebrà l'explosió del segon disc de Nyandú, BUM! (Música Global). La festa està assegurada: "Brindarem per un inici de gira que ens està anant d'allò més bé, amb la família LAV i el nostre públic", explica la banda.

A més, per celebrar-ho com cal, han engegat un concurs a la seva pàgina de Facebook on sortegem 5 bufandes entre tots els que comparteixin el vídeo promocional del concert. Nyandú portaran moltes sorpreses a l'escenari, coristes i secció de vents especial per a l'ocasió. Es poden aconseguir entrades a través d' aquest enllaç.

Els osonencs actuen en bloc juntament amb Coriolà i Morgat Morgat a la primera edició del festival itinerant de LAV Records. Després del directe el passat 27 de març a Banyoles i de demà a Torelló, la darrera parada tindrà lloc a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona, el proper 3 de maig, i Coriolà en seran els protagonistes.


Arxivat a: Enderrock