Pantaleó fitxa per Música Global

Els guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014 ja tenen segell per publicar 'Reina Victòria'

| 20/04/2015 a les 07:00h

El quintet de Terrassa editarà el seu debut, Reina Victòria, amb la discogràfica Música Global. Fa uns dies Pantaleó es va desplaçar fins a les oficines del segell gironí per formalitzar l'acord.
Pantaleó fitxa per Música Global Foto: Arxiu de Música Global

Reina Victòria (Música Global) ja té padrins. Finalment el segell Música Global editarà el primer disc de Pantaleó. Després d'haver-se proclamat guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014, el quintet de pop es va tancar als estudis Bucbonera Records i amb la producció de Tomàs Robisco va enregistrar les noves cançons.

A partir d'aquí el grup ha temptejat el terreny entre les diferents discogràfiques, i finalment ha tancat un acord amb Música Global. Pantaleó se suma així a una gran família de músics del segell, de la qual formen part Obeses, Nyandú, Els Catarres, La iaia, Marc Parrot i Miquel Abras, entre altres.

El primer disc de la banda inclourà cançons de la maqueta que va presentar al Sona 9 i també “Yuhmi”, tema que van gravar durant les proves del Sona 9 amb la producció de Joan Pau Chaves.
Arxivat a: Enderrock