Setmana d'aniversari a Enderrock TV

Hi actuaran Els Catarres, Cris Juanico, 9Son, Blaumut i Eduard Gener

| 20/04/2015 a les 15:00h

El dilluns marca el tret de sortida d'una nova setmana en què no s'aturen les propostes musicals al programa L'Illa de Robinson. Seran dies intensos d'estrenes, en què passaran per El Punt Avui Televisió Eduard Gener, Els Catarres, Cris Juanico, Blaumut i 9Son. A més, Enderrock TV complirà un any de vida el dia de Sant Jordi.

Blaumut

Les avingudes
(RGB Suports, 2015) és el debut d'Eduard Gener, que estarà disponible a partir de demà, 21 d'abril. El presentarà en directe amb piano i veu la nit de Sant Jordi al Sunset Jazz Club de Girona. Avui en fa un petit avançament, amb la cançó "Recordes". 

Dimarts serà el torn d'Els Catarres, que escalfaran motors per a l'esclat de Big Bang (Música Global, 2015) al Sant Jordi Club. El trio d'Aiguafreda interpretarà "Sota la llum del sol". Dimecres Cris Juanico   visitarà el plató d'Enderrock TV i cantarà "Com un infant", un tastet de f(a)usta (RGB Suports / Aumón, 2015), que va presentar a l'Strenes divendres passat.

El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015), de Blaumut, serà a L'Illa de Robinson dijous, coincidint amb el primer aniversari d'emissions musicals d'Enderrock TV. 9Son seran els encarregats de tancar la setmana, amb "El nom del porc", un dels temes inclosos al seu disc íssim (DiscMedi, 2015).
Arxivat a: Enderrock