Generació amb veu de dona

Neix el cicle Aquí Canten Dones, el 7 i el 14 de maig a l'Auditori Barradas

| 02/05/2015 a les 06:59h

El panorama musical de veus femenines viu un moment històric, ple d'artistes joves amb talent i una preparació que no s'havia vist mai. El festival Aquí Canten Dones neix amb la intenció de ser la carta de presentació d'una selecció d'artistes residents a Catalunya amb una trajectòria envejable, entre les quals hi ha les catalanes Rusó Sala, Carola Ortiz i Gemma Abrié.
Rusó Sala Foto: arxiu

Els dijous 7 i 14 de maig l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat serà l'escenari del festival Aquí Canten Dones, una cita que gira al voltant de la veu femenina. El festival neix arran d'un article al diari ARA, en què la periodista Laura Serra parlava de la nova generació de dones artistes, joves i amb talent. Es tracta d'un festival on les artistes són dones residents a Catalunya, tot i que els seus orígens i la seva música poden ser molt diversos.

Tots els espectacles que s'hi podrà sentir seran en format acústic, i donaran un caliu especial a la veu, que serà l'element destacat i protagonista dels recitals. A la primera cita, el 7 de maig, es podrà sentir cançó popular napolitana, de la mà de Giulia Venosa; Samantha de Siena, presentant el seu àlbum de debut; la música mediterrània de la mà de Rusó Sala, i Vanessa Bissiri, la veu del grup de fusió Dinatatak.

A la segona jornada, el 14 de maig, actuaran la cantant i clarinetista Carola Ortiz; Paula Domínguez, que fusiona música negra, flamenc i copla; Rosa Sánchez traslladant-nos a l'Amèrica Llatina a través de les seves cançons, i la jove promesa de l'escena jazzística catalana Gemma Abrié.

Les entrades per als concerts ja es poden aconseguir al següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock