Joana Serrat actuarà al Born de Cançons

Aquest divendres la música anirà acompanyada d'un tast de vins de la DO Pla de Bages

| 07/05/2015 a les 15:00h

El divendres 8 de maig Joana Serrat engegarà de nou el cicle de música de mercat Born de Cançons. La vigatana acumula premis i bones crítiques per al segon disc, Dear Great Canyon (El Segell del Primavera, 2014), i d'aquí a uns dies defensarà les cançons acompanyada de la seva banda habitual.
Joana Serrat Foto: Xavier Mercadé

La veu indie-folk de Joana Serrat inundarà les ruïnes d'El Born Centre Cultural de Barcelona. Serrat va treballar amb el mític Howard Bilerman (productor i exbateria d'Arcade Fire) per fer possible Dear Great Canyon. El disc ha sorprès l'escena nacional i internacional, i ha rebut el reconeixement de millor disc de l'any als Premis Pop-Eye de Càceres i a millor disc en altres llengües segons la crítica dels Premis Enderrock 2015.

Una segona aventura musical que repassarà a l'escenari del mercat barceloní acompanyada dels seus 'great canyoners': Toni Serrat (bateria), Bernat Sánchez (guitarra elèctrica, teclats i veus), Rubén Alcázar (baix) i Miguel Kersley (pedal steel).

Al Born, l'osonenca presentarà els temes del segon disc, recuperarà alguna cançó del debut The Relief Sessions (autoeditat, 2012) i fins i tot s'animarà a interpretar alguna novetat del proper àlbum.

Com a anècdota curiosa, en el primer llarga durada de Joana Serrat hi ha una cançó que es titula "Sharing Wine", un nom que encaixa com anell al dit en el cicle. Com ja es tradició, un cop s'acabi el concert el públic podrà degustar una selecció de vins de la Denominació d'Origen Pla de Bages de tres cellers del territori: Més que paraules, Abadal i Oller del Mas.

Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock