Xeic! i Gemma Humet a la FiM

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca anuncia els primers grups que actuaran els dies 5 i 6 de juny

| 07/05/2015 a les 13:30h

La 16a Fira de Música al Carrer ha anunciat les primeres confirmacions: Xeic!, Caïm Riba, Gemma Humet, Anthus, Pepet i Marieta i Enric Verdaguer.
Gemma Humet Foto: Júlia Quintana

Els dies 5 i 6 de juny torna la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, i des de l'organització ja han anunciat alguns dels protagonistes de l'edició d'enguany: Xeic!, Caïm Riba, Gemma Humet, Anthus, Pepet i Marieta i Enric Verdaguer.

Es tracta d'artistes que han publicat disc recentment, com ara els ebrencs Xeic!, l'egarenca Gemma Humet o músics emergents com ara el jove Verdaguer. En el cas de Pepet i Marieta, ben aviat publicaran un nou àlbum: La sal de la vida (Música Global, 2015).

La XVI FiM Vila-seca rebrà una trentena de propostes que coneixerem a mesura que s'acosti la data. La Fira pretén oferir un espai de descoberta entre públic i programadors musicals. A més, aquest any hi haurà un espai dedicat a les formacions del Camp de Tarragona: la programació batejada com a Quilòmetre Zero. Els carrers i les places de Vila-seca reuniran propostes al llarg de tot el dia per tal d'acostar la música a tota mena de públics.

La direcció artística de la Fira canvia de mans: Pep Vergé de Crearum Produccions agafa el relleu de Kike Bel de la Fundació Societat i Cultura.
Arxivat a: Enderrock