Eduard Iniesta i l'ONCA donen corda a la Mediterrània

Sortegem cinc entrades dobles per al concert del 14 de maig al Palau de la Música

| 12/05/2015 a les 13:27h

Un gran viatge per les cordes del Mediterrani. Els busuquis, tzouras, baglames i guitarres del multiinstrumentista barceloní Eduard Iniesta es trobaran aquest dijous 14 de maig al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. Sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi.


Els ports han estat cruïlles musicals al llarg de segles. Han estat i són també motor d'inspiració i fil poètic per a la música d'Eduard Iniesta, que va començar a fer camí tocant l'exigent bandúrria i ha acabat sent autor d'obres delicades on la càlida sonoritat dels instruments de doble corda d'arreu del Mediterrani es donen la mà amb els més diversos mons musicals, de Mozart a Joan Vinyoli.

Una mica de tot això es podrà degustar a Les cordes de la Mediterrània, el viatge musical que el músic barceloní proposa al Petit Palau, aquest 14 de maig, on estrenarà noves obres i estarà acompanyat ni més ni menys que de l'ONCA, dirigida per Gerard Claret, a més de tres grans músics de la seva confiança: Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Antonio Sánchez (percussions ètniques) i Robert Armengol (percussions clàssiques).

Et convidem al concert

Si vols assistir al concert Les cordes de la Mediterrània, a Sons de la Mediterrània i Enderrock.cat sortegem cinc entrades dobles. Per participar-hi només has d'enviar un correu a [email protected] indicant 'Eduard Iniesta' i el teu nom i cognoms. Hi pots participar fins al dijous 14 de maig a les 10.30 h.
Arxivat a: Concursos, Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, Eduard Iniesta, Palau de la Música, ONCA