L'aniversari de la 'chanson' catalana

Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien celebren 10 anys

| 21/05/2015 a les 06:59h

Ja fa una dècada que L'Ombre de Ton Chien portava arreu les seves pròpies versions de la chanson. Després van provar sort amb les cançons que escrivia Anna Roig, i no els ha anat malament. Ara, deu anys més tard, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien estan d'aniversari i ho celebren amb la gira Un pas i 10 i un pas, que s'estrenarà el 5 de juny al festival Í-taca.

Anna Roig i L'ombre de ton chien. Foto: Arxiu


Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien celebren deu anys de trajectòria d'una manera especial. Després de posar un punt i seguit a la gira de presentació del darrer disc de la formació, Un pas i neu i un pas (Satélite K, 2014), que reprendran al setembre, engegaran l'espectacle que hi suma la dècada: Un pas i 10 i un pas

La formació està preparant els darrers detalls del nou format, que passejarà aquest estiu arreu de la geografia catalana. L'espectacle repassarà les primeres versions de la chanson que van interpretar fa una dècada i recorrerà el trajecte musical de la banda fins a arribar als temes més coneguts i actuals de la seva discografia. 

Com és habitual als concerts del grup, la gira anirà acompanyada d'una selecció de vins del Penedès que s'oferirà als assistents a la sortida de cadascuna de les actuacions.

La gira Un pas i 10 i un pas engegarà el dia 5 de juny al Festival Í-taca, on es podrà veure per primer cop, a Forès Poesia i Música (6 de juny), a Begues (19 de juny), a la Festa de la Diversitat de Piera (3 de juliol) i al Celler de Rubí (11 de juliol). A més, també participaran al festival Cruïlla (12 de juliol) i el festival Interludi de Calonge (1 d'agost).
Arxivat a: Enderrock