El tribut rocker de Vacas Sagradas

Joanjo Bosk lidera la banda que debutarà a La Mirona de Salt aquesta nit

| 23/05/2015 a les 06:59h

Vacas Sagradas és un grup de tribut al rock fet a l'Estat espanyol durant els anys 80, 90 i 2000. Rere la veu de Joanjo Bosk hi ha una banda amb una llarga experiència als escenaris en bandes com Zulo, Che Sudaka o Costo Rico per fer sonar les cançons d'Extremoduro, Rosendo, Reincidentes o Negu Gorriak amb la seva empremta pròpia.

Vacas Sagradas. Foto: Elena Vilà

Aquesta nit la sala La Mirona de Salt serà l'escenari del debut de Vacas Sagradas, en el marc del cicle Cover Me! La veu de la formació serà el cantautor català Joanjo Bosk, i anirà acompanyat de Javi Garrigós (baix), David Gálvez 'Anthrax' (bateria), Facu Cufré (guitarra) i Sisu Bonet (guitarra). La formació neix com una banda de tribut al rock estatal, amb un repertori de les 'vaques sagrades' d'aquest estil fet a l'Estat espanyol entre els anys 80, 90 i 2000. Barricada, Los Suaves Platero y Tu són alguns dels noms que sonen entre el seu repertori. 

Els membres de Vacas Sagradas no comencen de zero; han militat en formacions com Zulo, Àspid, Che Sudaka o Costo Rico, aportant als himnes rockers un segell i caràcter propi. Ja es va poder veure la banda de tribut en l'assaig obert que va fer el mes d'abril al seu local, així com als directes en petits locals per agafar rodatge. 

El concert començarà a les 23 h a la sala 2 de La Mirona, i les entrades es poden aconseguir a través d'aquest enllaç.

Arxivat a: Enderrock