Núria Graham a l'Enderrock Sona

El proper 4 de juny actuarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 02/06/2015 a les 06:59h

La vigatana Núria Graham, portada de la revista del mes de juny, acompanyada de Meritxell Gené i Rusó Sala, posaran música a una nova cita de l'Enderrock Sona. L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm serà l'escenari de tres representants de la primera línia del panorama musical del país el proper dijous 4 de juny. Vols aconseguir una entrada doble per assistir-hi?

Núria Graham. Foto: Xavier Mercadé


L'efervescència de les veus femenines en el panorama musical català és indubtable, i per això la revista de juny estarà dedicada a les veus de dones del nostre país. A més, el número de juny d'Enderrock anirà acompanyat un nou recopilatori, Dones i cançons 2015 (EDR Discos), en una col·laboració amb l'Institut Català de les Dones. L'àlbum completa les dues altres publicacions Dones i cançons (EDR Discos, 2013) i Noves dones i cançons (EDR Discos, 2013). 

Aprofitant aquest número especial, l'Enderrock Sona portarà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm tres representants femenines, que també es podran sentir al disc: Meritxell Gené, Rusó Sala i Núria Graham

L'encarregada d'obrir la vetllada serà la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que estrena el seu darrer àlbum, Branques (Khlamor, 2015), un recull de musicacions de poetes d'arreu dels Països Catalans. Rusó Sala portarà a l'escenari el seu particular Fil de coure (Microscopi, 2015), la seva tercera referència, que va presentar el març passat en el marc del BarnaSants. Per tancarla vetllada, la vigatana Núria Graham, que protagonitzarà la portada del mes de juny de l'Enderrock, posarà el punt i final a la presentació de la revista amb les cançons de Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015), el seu últim disc. 

Hi vols assistir? 
Si vols anar a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm a escoltar les tres cantants, pots demanar la teva invitació doble a [email protected]. L'assumpte del correu electrònic ha de posar 'Enderrock Sona Juny' i a més, heu d'indicar el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI. Les dades de l'acompanyant no són necessàries.

El concert serà dijous 4 de juny a les 20 h. Les portes s'obriran a les 19.30 h, i els menors d'edat hi podran entrar acompanyats dels seus pares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock