L'optimisme electrònic d'Acció

Escolta un tastet del seu nou EP, '1001 colors'

| 30/05/2015 a les 07:00h

El dimarts 2 de juny Acció publicarà sencer un nou EP, un treball on predomina la sonoritat pop més electrònica. Frescos i enèrgics, amb 1001 colors (RGB Suports, 2015) presenten el got mig ple i acolorit.
Acció. Foto: Arxiu RGB

El nou EP d'Acció, que el mes passat estrenava el videoclip de "Tot està per fer", donava pistes de com podia ser aquest nou treball. Sota la premissa que la música dóna color a la vida, s'han endinsat en un nou estadi sonor per dur les bones vibracions a un terreny més electrònic:



Fins al 2 de juny no es podrà escoltar tot l'EP, però a EDR estrenàvem en exclusiva dos dels temes d'aquest nou treball: "Com si res" i "Just When", dues cançons diferents, on trobem la faceta més electrònica dels empordanesos i la més acústica. 



Enregistrat als estudis Ground de Cornellà de Terri, van engegar la producció per ordinador i després es van traslladar al local d'assaig: "Aquesta nova fórmula de treball va permetre a en Jordi Pareta (cantant, guitarra i compositor) jugar amb un ventall de sons i textures més amplis que al disc anterior", valora la banda. El resultat final, doncs, és més personal i innovador. Tot plegat ho han assolit gràcies a l'ajuda del productor barceloní i amic de la banda Zinkman (Radical Animal Beat). 
Arxivat a: Enderrock