Les cançons més solidàries del Festivalot

La Fundació A. Bosch rebrà els beneficis del disc recopilatori

| 30/05/2015 a les 15:00h

El Festivalot edita un disc recopilatori format per onze cançons dels artistes que passaran pel festival al llarg del cap de setmana del 6 i 7 de juny, entre els quals hi ha Joan Dausà, Jordi Tonietti, Guillamino i CyBee. Tots els beneficis de l'àlbum recopilatori aniran a la Fundació A. Bosch, que investiga algunes malalties infantils a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. 

El disc del Festivalot. Foto: Arxiu Festivalot

El festival per a tota la família de Girona impulsat pels Els Amics de les Arts, el Festivalot, escalfa motors de manera solidària i edita un àlbum recopilatori d'alguns dels artistes que passaran pels diversos escenaris de la ciutat. Els beneficis d'aquest disc aniran íntegrament a la Fundació A. Bosch de Noel Alimentària, que treballa a l'Hospital de la Vall d'Hebron en la investigació de les malalties infantils. 

El disc inclou onze cançons, d'artistes com ara Els Catarres, Lali Rondalla, Landry el Rumbero o Els Amics de les Arts, que han cedit les seves cançons per una bona causa.

L'àlbum es podrà aconseguir al web del Festivalot, o amb el diari Ara fins al 31 de maig, així com els dies 6 i 7 de juny als diferents punts d'informació a la ciutat de Girona, inclosa la carpa que tindrà la Fundació A. Bosch a la plaça de la Independència, des d'on també s'informarà de la tasca de la fundació. 

Creada el 2004, Fundació A. Bosch treballa amb diversos equips d'investigació de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona investigant malalties infantils amb tres línies d'actuació: el càncer infantil, la cirurgia fetal i la investigació de malalties minoritàries. 

Pulpopop allibera felicitat
El divendres 29 de maig en algun parc de Girona Pulpoppop van amagar cinc exemplars del seu darrer disc, Felicitat màxima! (DiscMedi, 2015), acompanyats de polseres que permetran l'entrada als espectacles Nora i el Jazz, Com sona Armstrong o el concert de Joan Dausà. A la seva pàgina de Facebook van deixar una pista.

A més, la formació gironina farà un itinerari musical pels llocs més emblemàtics de Girona, acompanyant els assistents amb 18 cançons que Pulpopop ha compost pensant en la ciutat, amb lletres que fan referència als espais de la visita. Tota la informació i la reserva d'entrades es pot fer a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock