Cinema i música a Sala Montjuïc

16 nits de música i cinema del 3 de juliol al 7 d'agost

| 03/07/2015 a les 14:59h

Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo i Mau Boada (Esperit!) són els encarregats de llançar el tret de sortida de la 13a edició del cicle Sala Montjuïc. El Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Monjuïc serà l'escenari per on passaran les diverses propostes de música i cinema, del 3 de juliol al 7 d'agost. 

Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo i Mau Boada (Esperit!). Foto: Arxiu Sala Montjuïc


El Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc serà un altre cop l'escenari de cinema i música durant les nits de juliol. La 13a edició del Sala Montjuïc oferirà 16 nits de cinema i música durant els dilluns, els dimecres i els divendres el mes de juliol i la primera setmana d'agost. 

Divendres 3 de juliol es llançarà el tret de sortida del cicle. La proposta de la nit inaugural anirà de la mà de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo i Mau Boada (Esperit!), que precediran la projecció de la pel·lícula 10.000 km i del curtmetratge Café para llevar

La següent sessió, on es projectarà el clàssic Cinema Paradiso (6 de juliol), anirà acompanyada de Natsuko Sugao Group, liderat pel so d'una trompeta que transporta als paisatges més suggerents del Japó, que elimina les barreres entre la música clàssica i el jazz. Gran Hotel Budapest serà la següent proposta (8 de juliol), acompanyat del jazz oriental de Alán Chehab Quartet

Saphie Wells & the Swing Cats acompanyarà la projecció de Boyhood (10 de juliol), formació de tribut dels clàssics del jazz, i Marc Martin Quartet, que repeteix a Sala Montjuïc, precedirà La gran estafa americana (13 de juliol). La formació barcelonina Barnouche actuarà la nit que es projectarà Relatos salvajes (15 de juliol). 

El dia 17 de juliol tindrà lloc una nit especial, on l'Orquestra de Cambra Catalana interpretarà la banda sonora original d'El Chico. A més, també actuarà Clara Luna i Andreu Zaragoza, un duet que acosta el públic al jazz amb una proposta seductora i intimista.

També passaran per l'escenari Acoustic Guiri Explosion, Eva Llorens & Manu Moreno o Matuke and the Final Decision, entre d'altres, acompanyant pel·lícules de la talla d'El gran Lebowski, La gran belleza o Reservoir Dogs. A més, també hi haurà dues nits temàtiques, una de dedicada als musicals, amb la projecció de Moulin Rouge, i l'altra dedicada al cinema brasiler, amb la projecció de O menino e o mundo

Tota la informació de pel·lícules i acutacions musicals es poden consultar aquí. També es poden adquirir les entrades per accedir a les diverses projeccions.
Arxivat a: Enderrock