Ramon Mirabet, passat i futur

El músic publicarà nou disc a la tardor, i abans recull en un vídeo el final de gira del seu debut

| 01/07/2015 a les 14:59h

El santfeliuenc Ramon Mirabet està enllestint el seu segon disc (encara sense nom), que publicarà a la tardor. Immers en les noves cançons, ha volgut immortalitzar el final de gira del seu primer disc, Happy Days (Warner Music, 2013), que va tenir lloc el passat 19 de febrer a la sala Apolo. 
Ramon Mirabet. Foto: Xavier Mercadé

Ramon Mirabet va penjar el cartell d'entrades exhaurides a la sala barcelonina, una nit molt especial que recorda amb gran alegria i nostàlgia, i de la qual ha recollit els millors moments en un vídeo resum: "Jo no sóc gaire de fer fotos, i amb el pas del temps te'n penedeixes. Com que ara estic vivint coses molt maques, com ara poder tocar a l'Apolo, crec que és un bon record per quan sigui vell". 



El mes de febrer va tancar gira, i des d'aleshores va començar a enregistrar el nou disc en un procés
que ha anat plantejant per etapes: “Al gener vam passar un mes a l’estudi. A l’abril hi hem estat dues setmanes més, i entre juny, juliol i setembre hi tornarem per acabar la gravació”, detalla. El segon àlbum l'està cuinant a foc lent i té clar que no el publicarà fins que no n'estigui del tot satisfet. Tot i això, calcula que serà a la tardor. 

El procés de gravació el du a terme als estudis Grabaciones Silvestres de Marc Parrot, que juntament amb el mateix Mirabet treballen en la producció, com en el cas del senzill que va presentar fa unes setmanes: "Home Is Where the Heart Is". "En l'aspecte musical en Marc m'ha ajudat molt, ell empenyia cap a un costat i jo cap a l'altre, i hem trobat un punt intermedi que crec que funciona molt bé", explica. 

Pel que fa a la banda que l'acompanya, comenta: “Tinc al costat els mateixos músics amb qui vaig començar aquesta aventura musical. M’agrada continuar amb els mateixos companys de viatge que van ser tan valents de seguir-me des del principi”. Ells són Josep Tutusaus (trombó), Marc Llurià (bateria), Sergio Fernández (guitarra), Mario Ruiz (percussió i veus), Oscar Farret (piano) i Jordi Mestres (contrabaix). 


Arxivat a: Enderrock, ramon mirabet