Una nova dosi de Vida

El Vida Festival engega avui i s'allargarà fins al 5 de juliol

| 03/07/2015 a les 15:00h

Un entorn de conte, artistes reconeguts internacionalment i el millor dels músics de casa. El Vida Festival comença la segona edició apostant per la qualitat d'una proposta que cuida fins a l'últim detall. Des d'avui fins al diumenge visitaran Vilanova i la Geltrú Primal Scream, Andrew Bird, Miquel Serra, Ocellot, Mi Capitán i molts més.

Miquel Serra Foto: Xavier Mercadé
 
Defugint la idea de festival de masses, el Vida Festival pretén crear un espai on músic i públic se sentin còmodes i puguin gaudir d'un ambient agradable. Aquesta és la filosofia que va guiar la primera edició, i ha permès la celebració de la segona, que engega avui mateix. Els cuidats valors del festival van acompanyats d'una llista d'artistes de renom que donen credibilitat artística a una de les cites imprescindibles del juliol.

Avui mateix, a partir de les 17.30 h començarà la desfilada de músics a la Masia d'en Cabanyes. Per als paladars fins, convidats de luxe: pel que fa al costat internacional del cartell, els americans The War On Drugs presentaran el seu aclamat nou disc, Lost in the Dream (Secretly Canadian, 2014); Benjamin Clementine promet fer-se conèixer al nostre país en un concert inoblidable, i Ezra Furman encisarà amb un indie-folk amb reminiscències de Bob Dylan. Quant als artistes locals, l'incansable creador Joan Miquel Oliver volarà sobre el seu Pegasus (Sony Music, 2015), els joves Mourn destil·laran actitud punk i Renaldo & Clara hi posaran el toc íntim i detallista.

La segona jornada promet emocions intenses sota el lideratge de Primal Scream, un grup que és història viva del rock. Andrew Bird traurà la pols a unes cançons que no perden amb els anys, i Polock faran ballar els més festius en un concert al migdia a la Daurada Beach Club. A la tarda, de tornada a la Masia d'en Cabanyes, Mi CapitánThe Zephyr BonesMiquel Serra, Los Mambo Jambo i The Saurs són alguns dels grups que també es podran veure en directe. Diumenge, la festa de clausura portarà les actuacions de Le Petit Ramon , Les Sueques i Joan Thelorious , entre d'altres.
Arxivat a: Enderrock