Els 5 supervivents del Sona 9 2015

Coet, Est Oest, Marga Rotger, Max Saura i Roig!, classificats per a la fase final del concurs

| 03/10/2015 a les 21:00h
Arxivat a: Enderrock, max saura, marga rotger, est oest, coet, finalistes, sona 9, roig!
Aquest mes comença una nova fase del concurs: s'hi decidirà els 3 grups que actuaran a la gran final del 15è aniversari del Sona 9, que se celebrarà el dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.


El Sona 9 va tancant fases i ja té els cinc grups que han arribat a la darrera: aquesta determinarà els finalistes de la 15a edició del concurs.

Després d'unes semifinals intenses i de gran qualitat artística, el jurat ha decidit que Coet (rock, Sant Boi de Llobregat), Est Oest (pop-rock, Vic), Marga Rotger (pop-folk, Mancor - Mallorca), Max Saura (pop-rock, Barcelona) i Roig! (pop-rock, Manacor - Mallorca) siguin els grups que accedeixin a la penúltima fase de la plataforma musical dels grups emergents de Catalunya.

Les proves que hauran de realitzar els grups en aquesta nova fase del Sona 9 consisteixen en la gravació d’una cançó pròpia als estudis Bucbonera Records, amb la supervisió tècnica i la producció de Tomàs Robisco i Joan Pau Chaves, teclista d'Els Pets.

Després d'aquesta prova els grups hauran de passar pels estudis d'iCat.cat i fer un concert en format acústic. Una de les novetats d’enguany és una actuació també en acústic al programa Enderrock TV d'El Punt Avui Televisió.

D’aquesta fase preliminar en sortiran els tres grups que accediran a la gran final de dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona, on també actuaran els guanyadors del premi Joventut de l’edició del 2014, Pantaleó.