Ítaca Band, La Raíz i Els Catarres al Clòwnia

El festival anuncia els primers artistes de la 3a edició, que se celebrarà del 23 al 25 de juny

| 26/11/2015 a les 12:01h

Sant Joan de les Abadesses acollirà la tercera edició del Clòwnia Festival els dies 23, 24 i 25 de juny, amb La Raíz, Els Catarres, Ítaca Band i els londinencs Will and The People. Els abonaments ja estan a la venda
Els Catarres. Foto: Toni Llobet.

El Clòwnia és el festival que impulsa Txarango juntament amb l'empresa Èxits Management. No fa ni una setmana que els del Ripollès van tancar la gira del seu segon disc, Som Riu (DiscMedi, 2014), que la banda ja s'ha posat mans a l'obra amb un dels projectes que promouen més enllà del grup. 

La tercera edició tindrà lloc el cap de setmana de la revetlla de Sant Joan, del 23 al 25 de juny de 2016, al municipi del Ripollès Sant Joan de les Abadesses. Pel que fa a la programació, han donat a conèixer quatre grups. Després de debutar-hi a la primera edició, Els Catarres farà parada en la seva gira meteòrica del tercer disc, Big Bang (Música Global, 2015), i també hi tornarà la banda de Montcada i Reixac Ítaca Band. El grup valencià de reggae i ska La Raíz presentarà el seu quart disc, Entre poetas y presos, que editarà Propaganda pel Fet! i que sortirà a la llum el març de 2016. 

Una de les voluntats del Clòwnia és donar a conèixer grups internacionals, i en aquest cas han convidat un grup provinent de Londres, Will and The People, que festeja amb els ritmes sincopats i festius. 

En aquesta nova edició s'han posat a la venda 5.000 abonaments, i ja es poden comprar a través del seu web
Arxivat a: Enderrock, sant joan de les abadesses, els catarres, festivals, clownia, ítaca band, la raíz, will and the people