Jazz i contes a Enderrock TV

Samfaina de Colors, Guiem Soldevila, Miratjazz o Apple Smell Colours, entre els protagonistes

| 30/11/2015 a les 15:00h

L'espai musical televisiu d'Enderrock presenta de dilluns a divendres cinc grups i solistes d'arreu dels Països Catalans. Aquesta setmana eclèctica anirem de la música familiar al jazz i el rock progressiu amb Samfaina de Colors, Guiem Soldevila, Miratjazz, Apple Smell Colours i Diana Palau & Joel Moreno.
Guiem Soldevila. Foto: Arxiu Enderrock

Aquest dilluns 30 de novembre acomiadem el penúltim mes de l'any amb el nou espectacle de música i contes de Samfaina de Colors. "Quan podré viure la nit?" és una de les cançons incloses a Els 3 porquets es caguen de por, la nova proposta que es podrà veure del 5 al 13 de desembre al Sant Andreu Teatre de Barcelona. 

El cantautor menorquí Guiem Soldevila ha guanyat el primer premi al Concurs de Cantautors d'Horta-Guinardó i dimarts interpretarà "Godotus". A meitat de setmana hi haurà cinc músics que van començar a tocar plegats a la ciutat comtal i que han creat una banda d'instrumentació típica dixieland: Miratjazz. Amb el tema "I'll fly away" ens transportaran als carrers de Nova Orleans. 

Dijous el rock progressiu d'Apple Smell Colours presentarà el seu primer disc, Unscrupulousness. N'oferiran un tastet: "Chirs". L'any 2011 el duet de jazz Diana Palau & Joel Moreno va engegar un projecte jazzístic conjunt, i ja té el seu debut, Play. A la petita pantalla interpretaran "Tu respiración". 

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, es pot veure en una vintena de televisions locals associades a La Xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, diana palau & joel moreno, apple smell colours, miratjazz, enderrock tv, la xarxa, el punt avui tv, televisió, samfaina de colors, guiem soldevila