Soul nadalenc a Enderrock TV

La Soul Machine presentaran una nadala de música negra a l'espai musical televisiu

| 07/12/2015 a les 15:00h

Aquesta setmana serà més curta a Enderrock TV perquè dimarts no hi haurà programa. La resta de dies es manté la programació en els horaris habituals, i ens acompanyaran Clara, La Soul Machine, Flamaradas i Talps.  
La Soul Machine. Foto: Arxiu RGB Suports

La cantautora i periodista garrotxina Clara és la primera protagonista de la setmana a Enderrock TV. El proper 14 de desembre presentarà el seu primer disc, MoltClara (Temps Record), a la sala Luz de Gas (Barcelona), i aquest dilluns ens n'oferirà un tastet en directe: la cançó "Hauria parlat de tot". 

Dimarts no hi haurà programa, mentre que dimecres La Soul Machine inundarà el plató de soul, funk i rhythm'n'blues d'aires nadalencs. I és que la banda prioratina presentarà "Això és Nadal". Dijous serà el torn de Flamaradas, una banda del Baix Llobregat que acaba de publicar el segon disc, Paisaje entre las cañas (Producciones Doradas). Per a la visita a l'espai musical han escollit el tema "Piel de piedra". Per tancar la setmana, divendres els valencians Talps interpretaran "Entre llops", una cançó del seu primer disc, Simetries (Mésdemil, 2014). 

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, es pot veure en una vintena de televisions locals associades a La Xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, el punt avui tv, la xarxa, clara, la soul machine, flamaradas, talps