Adrià Puntí navega per Venècia

El saltenc ha dirigit els seus nous videoclips: "Esbrina" i "Amb el lliri a la mà"

| 13/01/2016 a les 07:00h

El projecte artístic d'Adrià Puntí va tornar a irrompre a escena l'any passat amb un disc, La clau de girar el taller (Satélite K, 2015), i el llibre-disc Enclusa i un cop de mall (Satélite K, 2015). El saltenc ha presentat dos nous clips, un de cadascun dels treballs. Tant l'un com l'altre han estat enregistrats a Itàlia i dirigits per ell mateix: "Esbrina" i "Amb el lliri a la mà", el segon dedicat a David Bowie
 

El retorn d'Adrià Puntí ha calat fort i la crítica dels Premis Enderrock 2016 l'ha considerat millor disc de l'any del 2015 per a La clau de girar el taller (Satélite K, 2015). La cançó "Esbrina", inclosa al disc de l'any, Puntí la definia així a l'entrevista de l'Enderrock 241: "La paraula que explica millor aquesta cançó és 'romàntica', tot i que té el seu aire punk. És polèmica perquè es podria interpretar per l’homosexualitat del subjecte... però no és el cas, perquè és un collage multicolor. La cançó comença com una balada, i hi ha certa nostàlgia fins a arribar al punt en què canto ‘ou de reig, incomprès, vés per on va i trepitja...’, i llavors explota. 'Esbrina' té un punt misteriós... Quan me la poso, hi veig una festa major de poble, on el protagonista demana per ballar. És un ball una mica especial. Quan li diu ‘ballem?’, és un noi que li demana a un altre noi, per això parlo d’un amic si sóc jo el subjecte. Però les cançons no les faig només per a mi, pot ser una dona que li demana a una altra".

En el cas de "Amb el lliri a la mà", és un dels nous temes que conté Enclusa i un cop de mall (Satélite K, 2015), el llibre-disc il·lustrat que inclou cançons inèdites i versions. La dedica a David Bowie, que també es va autodirigir dos videoclips: "Ashes to Ashes" i "Let's Dance". 
 
Arxivat a: Enderrock, videoclip, adrià puntí, esbrina, amb el lliri a la mà, venècia, premis enderrock 2016