Pësh i Xavi Túrnez a Enderrock TV

Vergüenza Ajena, 2princesesbarbudes i Alba Guerrero, protagonistes de l'espai musical

| 01/02/2016 a les 15:00h

Deixem el primer mes de l'any enrere i enfilem el febrer amb cinc novetats de la temporada, moltes de les quals debuten amb el seu primer llarga durada. De dilluns a divendres, Enderrock TV és l'aparador televisiu dels músics dels Països Catalans. 

2princesesbarbudes. Foto: Arxiu Enderrock


Dilluns lluminós. Xavi Túrnez presentarà Llum (Picap, 2016), el seu primer disc en solitari. El cantant de Túrnez & Sesé l'estrenarà en directe al BarnaSants, i abans serà a Enderrock TV i hi interpretarà "En hores baixes". 

Dimarts somiador. Vergüenza Ajena també estan d'estrena, i és que la seva fusió de rumba, reggae, rap i rock s'ha materialitzat al debut Dibujando sueños (Mediaframe Producciones, 2015). La prova en directe dels tarragonins serà "Poderte volver yo a ver". 

Dimecres volador. Amb 2princesesbarbudes emprendrem el vol de les orentes amb el nou llibre-disc Sempre de vacances (autoeditat, 2015) del projecte de música familiar i baixeta. La cançó escollida per al programa és "Amunt i avall". 
 
Dijous de pesca. El torellonenc Santi Carcasona és bateria, però a Pësh canvia les baquetes per l'ukelele i la veu cantant. Where the SideWalk Ends (Petits Miracles, 2016) és el seu primer àlbum, que presentarà el 10 de febrer a la sala Music Hall de Barcelona, i a Enderrock TV n'interpretarà un tema: "Daily War". 

Divendres flamenc. Tanquem la setmana amb la cantaora Alba Guerrero, que interpretarà "Cayó una perla en un lirio" de la nova referència Seda y esparto (Taller de Músics, 2015).

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, la xarxa, televisió, pësh, xavi túrnez, vergüenza ajena, el punt avui tv, 2princesesbarbudes, alba guerrero