La tríada d'Enderrock TV

Aquesta setmana només hi haurà programa de dilluns a dimecres

| 21/03/2016 a les 15:00h

El programa musical Enderrock TV fa vacances per Setmana Santa i aquests dies només hi haurà actuacions de dilluns a dimecres amb la visita d'Òscar Briz, S'Temple Bar i Un tal Pere. El programa reprendrà les emissions el dimarts 29 de març. 

Òscar Briz. Foto: Ximo Bueno


Dilluns dual. El vuitè disc del valencià Òscar Briz és un retrobament amb la seva èssencia més rockera. Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015) és un àlbum que explica la dualitat de l'ésser humà. A Enderrock TV interpretarà "Delicat Narcís".

Dimarts irlandès. S'Temple Bar és un grup taverner que transporten l'oient al bell mig dels pubs irlandesos. La seva fusió de la tradició irlandesa amb els sons catalans arribarà al programa musical amb la cançó "De monstres i sirenes", del seu darrer disc, Quan les gerres alçarem (autoeditat, 2015). 

Dimecres en moviment. L'any 2013 Un tal Pere va practicar la tècnica d'assaig-error per tal de treballar l'originalitat al disc Un nou somriure (Temps Record). Ben aviat publicarà un nou treball, Les fotos mogudes (Microscopi, 2016), i a l'espai musical en presentarà una cançó, "Cavaller a les fosques". 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dimecres a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, òscar briz, enderrock tv, la xarxa, televisió, un tal pere, s'temple bar