Bonobos i Cybee a Enderrock TV

També visiten l'espai musical Mire Vives i Borja Penalba, The Sey Sisters i Jazzlantida

| 04/04/2016 a les 15:00h

Durant la primera setmana d'abril CybeeBonobosThe Sey Sisters i Jazzlantida presenten noves cançons a Enderrock TV. La música i la poesia s'entrellacen a L'amor fora de mapa (Sembra Llibres), l'obra de l'escriptor Roc Casagran que han musicat Mire Vives i Borja Penalba.
Bonobos. Foto: Xevi Abril

Dilluns viatger. Agafem el banyador per anar cap al fons del mar a la recerca de Mu, el continent enfonsat a l'oceà Pacífic. Cybee recupera aquest continent al seu segon àlbum, Viatge a Mu (RGB Suports, 2016), i a Enderrock TV la cançó "Hi seràs".

Dimarts musicat. L'amor fora de mapa és el nou llibre de l'escriptor Roc Casagran, una història d'amor que també inclou poemes, els quals Mire Vives i Borja Penalba han musicat en un nou treball. A l'espai musical parlaran d'aquest nou projecte i n'interpretaran un tema.

Dimecres pop. Crida! (RGB Suports, 2016) és el segon disc de Bonobos, que acosta més el pop a aquesta banda osonenca. És un àlbum amb més ritme, més festa i més alegria, que representaran a "El ningú" a Enderrock TV.

Dijous energètic. Tres veus negres plenes d'energia arriben a la televisió musical per moure l'esquelet amb la cançó "Sing and Dance". A final de l'any passat The Sey Sisters va publicar el seu primer àlbum, on regnen les treus veus potents i vibrants, esperit africà i gòspel.

Divendres colorista. Per donar la benvinguda al cap de setmana arriben set músics que formen Jazzlantida. Una banda formada per un trio de jazz més diversos músics de corda presentaran "Colors", inclosa al seu darrer àlbum.

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a divendres a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, CyBee, The Sey Sisters, Mire Vives, Bonobos, Jazzlantida, Borja Penalba