La generació que no va conèixer l'Ovidi

Aquest diumenge 17 d'abril es presenta l'espectacle 'Avui Ovidi' al CAT de Gràcia

| 13/04/2016 a les 10:32h

A final de setmana i en sessió doble, el Centre Artesà Tradicionàrius acollirà un nou homenatge a Ovidi Montllor en clau de present i futur. Vuit músics, actors i poetes que provenen d'una generació llunyana a l'alcoià recordaran el llegat del cantant, artista i pallasso.

Ovidi Montllor. Foto: Juan Miguel Morales

Avui Ovidi és un passeig per la memòria de l'artista valencià a través de cançons seves, poemes i textos que en fan referència d'autors com Vicent Andrés Estellés, Víctor Alexandre, Núria Cadenas o Pere Gimferrer. El director audiovisual Eloi Aymerich i el músic Marc Ràmia coodirigeixen un homenatge generacional al músic d'Alcoi que intenta fugir de la nostàlgia passada per donar una visió més vinculada al futur.

Aquest diumenge 17 d'abril Avui Ovidi aterrarà al CAT de Barcelona en sessió doble (a les 18.15 h i 20.15 h). L'espectacle esdevé en un ambient íntim i molt proper, i és que els protagonistes estan situats a la mateixa altura que el públic. Només il·luminats per cinc làmpares d'època i immersos en aquest to melancòlic, els artistes interpretaran deu cançons de Montllor, entre les quals "Homenatge a Teresa", "La fera ferotge" o "Serà un dia que durarà anys". 

A banda dels dos artífex del projecte, també pujaran a l'escenari sis persones més: els actors Pol Martínez i Jessica Pérez, la cantant Laia PuyIsidre Caro i el cantant d'Ebri Knight Arnau Aymerich.

L'espectacle està produït per Òmnium Cultural de Mataró i l'espai cultural El Públic. Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada en aquest enllaç i oscil·len entre 4 i 10 euros.
Arxivat a: Enderrock, alcoi, avui ovidi, gràcia, ovidi montllor