S'acosta la Fira del Disc Independent

Sortegem dos lots de productes de l'Harmònica!

| 13/06/2016 a les 07:00h

L'Harmònica – Fira del Disc Independent es presenta com un espai de trobada entre tots els agents musicals: editors, discogràfiques, músics i també el públic. A Enderrock.cat ens preparem per a la segona edició i sortegem dos lots de productes exclusius.

Foto: Arxiu Enderrock

L'Harmònica tindrà un espai d'exposició i de venda de discos amb una mostra de 30 segells discogràfics com ara Kasba Music, Tallers de Músics o Microscopi. Un altre dels eixos de la fira serà la música en directe. Des de les 12 del migdia fins a mitjanit hi haurà concerts gratuïts d'una dotzena de grups: Magnus Luna (12 h), Lo Petit Comitè (13 h), Maus (13.45 h), Abdominable Gallina Nauseabunda (17 h), Bolson (17.45 h), Mirtils (18.30 h), Awake (19.15 h), El SistemÄ Suec (20 h), The defense (20.45 h), Antidogmatikss (21.15 h), X-Clos (22.15 h), Disaster Jacks (22.45 h) i Barrel Aged (23.30 h). 

L'accés a la fira és obert a tothom i se celebrarà aquest dissabte 18 de juny a l'Ateneu Harmonia, situat al recinte de la Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu Palomar de Barcelona, des de les 11 del matí fins a mitjanit. 

Vols anar ben equipat?

Si sou uns tastaolletes i teniu ganes de descobrir les novetats de la música independent, a Enderrock.cat sortegem dos lots de productes de l'Harmònica que inclouen una samarreta i una bossa de la fira i també un lot de discos dels segells participants. Si voleu participar només cal que ompliu aquest formulari. El dijous 16 de juny n'anunciarem els guanyadors en una notícia. Els lots s'hauran de recollir a la mateixa fira. Sort!
Arxivat a: Concursos, concerts, discos, fabra i coats, harmònica, ateneu harmonia, fira disc independent, mostra, fira, exposició