El talent dels alumnes del Taller de Músics

La 4a edició del festival Talent tindrà lloc entre l'1 i el 4 de juliol a Barcelona

| 14/06/2016 a les 15:00h

Els alumnes del Taller de Músics interpretaran els seus treballs finals a la sala Apolo, al JazzSí Club i al nou espai recentment inaugurat de l'escola al festival Talents, en una proposta que promou els graduats del centre d'estudis i s'obre al públic general. Joves promeses amb molt de futur! 
Foto: Arxiu Taller de Músics

El festival Talent neix com una iniciativa per a la difusió de nous talents de la mà del Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals; una iniciativa per difondre nous talents en el camp del jazz i les músiques modernes i improvisades. 

La 4a edició porta 16 nous projectes que es presentaran entre l'1 i el 4 de juliol amb actuacions a les sales Apolo i JazzSí Club i al nou espai Taller de Músics 24. El gruix dels estudiants passaran divendres i dissabte de 18 a 22 h per l'Apolo, i també hi haurà actuacions el dilluns 4 als altres dos locals. 

Els concerts són gratuïts i els protagonistes d'enguany seran Quim Magnet, Joan Miquel Vila, Joan Carles Marí, Anscari Montori, Antonio Navarro, Max Villavecchia, Anna Serrà, Joan Palà (9Son), Víctor Nin, David Nuri (Bonobos), Laia Badrenas, Javi Garrabella, Claudia Steccato, Pere Pelegrí, David Martínez i Rocío Seligrat.

Arxivat a: Enderrock, sala apollo, taller de músics, festival talent, jazzsí