Ple absolut a Les Déferlantes d'Argelers

El festival nord-català esgota les entrades dels darrers tres dies, reunint més de 40.000 espectadors

| 11/07/2016 a les 06:59h

Elton John, The Offspring, The Chemical Brothers i Deluxe destaquen en un cartell amb força presència de grups francesos.

Foto: Carolina Martínez

El Parc de Valmy, a la rossellonenca vila d'Argelers, ha acollit del 7 al 10 de juliol la 10a edició del festival Les Déferlantes, amb un cartell eclèctic amb presències internacionals com les d'Elton John, The Offspring o The Chemical Brothers, i també del català del sud Miqui Puig, que va oficiar de disc-jòquei la nit de dissabte.

El divendres el festival, ple de gom a gom després de la jornada inaugural de dijous, va rebre la visita del pianista anglès Elton John, dins la gira de presentació del seu darrer treball discogràfic, Wonderful Crazy Night (Mercury, 2016). Poques concessions al repertori del seu últim disc –només "Look it Up" i "A Good Heart", acollides amb fredor per un públic multigeneracional que acabava d'escoltar el hip-hop de Classeurs Flowters i el groove dels francesos Deluxe. Una vintena de hits que van començar amb la rockera "The Bitch is Back" i van discórrer per clàssics com "Bennie and the Jets", "Tiny Dancer", "Burn Down the Mission", "Your Song" o "Candle in the Wind", secundats per una banda amb vells gregaris del pianista com el guitarrista Davey Johnstone o el bateria Nigel Olsson.

Les Déferlantes fa un grapat d'anys que reivindica el seu lloc en el mapa de festivals dels Països Catalans, a només 20 minuts de la frontera catalano-francesa i en un entorn natural molt agradable.
Arxivat a: Enderrock, festivals, les déferlantes, argelers, catalunya nord, rosselló, elton john