Coriolà presenta 'El debut'

Demà a la Sala [2] de l'Apolo

| 08/03/2014 a les 10:29h

El grup del Maresme presenta el seu primer disc, El debut (Warner Music / LAV Records), aquest diumenge 9 de març a les 20 h a la Sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A més estarà apadrinat per Estúpida Erikah, que s'encarregarà d'obrir el concert. Coriolà ja van avançar a l'EDR "Diamants", el primer senzill d'El debut, que sortirà a la venda l'11 de març.


Coriolà Foto: Anna Fàbrega i Juan Miguel Morales


El disc, format per dotze cançons, ha estat produït per Miqui Puig i gravat a l'octubre als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui. La banda liderada pel cantant i guitarrista Carles Chacón va fer una campanya de micromecenatge a través de Verkami, una plataforma on qualsevol persona pot fer una aportació econòmica per poder finançar el disc i a canvi cada mecenes rep una sèrie de recompenses, com l'obtenció de descàrregues anticipades, entrades per a concerts, samarretes o l'oportunitat de gaudir d'un concert privat del grup. Aquest projecte va ser tot un èxit, i van aconseguir més aportacions de les esperades.
El 2012 Coriolà va guanyar el Premi Joventut del Sona 9, i el 2013 la formació maresmenca va enregistrar un petit avançament del que serà El debut, un EP de quatre cançons anomenat L'escalfor (autoeditat, 2013).
Les entrades per al concert de presentació de demà es poden aconseguir anticipades al servei on line de l'Apolo.
Arxivat a: Barcelona Sound