Obrint Pas s'acomiaden al BarnaSants

Albert Fibla també serà al festival de cançó: sortegem entrades

| 05/03/2014 a les 10:30h

Obrint Pas, Túrnez & Sesé, Albert Fibla, Cece Giannotti, Nico Tomás, Maria del Mar Bonet, Joan Masdéu, Sandra Rehder, Manel Joseph & Gran Caimán, Pedro Guerra i Gaddafi Núñez són els artistes que completen el cartell del BarnaSants d'aquesta setmana.

Obrint Pas Foto: Arxiu Enderrock


El festival de cançó d'autor aquesta setmana porta a onze artistes, que presentaran en directe els seus treballs a les diferents sales barcelonines.
Obrint Pas seran els encarregats d'obrir la setmana del BarnaSants amb un doble concert (organitzat també amb la complicitat del Tradicionàrius) molt especial per als seus seguidors. Els valencians s'acomiadaran del públic català amb un recital en acústic amb guitarres, llaüts, contrabaix, viola de roda, dolçaina, percussió i veus on mostraran la seva faceta més íntima, els dies 5 i 6 de març a les 21 h a l'Auditori de Barcelona, i la seva gira finalitzarà a les terres valencianes.
El mateix dia, Túrnez & Sesé actuaran a les 20 h al Centre Cultural Albareda de Barcelona. Aquesta formació especialitzada a musicar poesia catalana té cinc àlbums propis, l'últim dels quals és Amb música ho escoltaries potser millor (Picap, 2013).
Divendres a les 21 h a l'Auditori de Barcelona el cantautor Albert Fibla tornarà al BarnaSants per interpretar el seu treball Mocambo i altres contes (Picap, 2013), on ha submergit en un grapat les millors cançons del músic italià Paolo Conte. El mateix divendres a les 21 h a la sala Luz de Gas, el guitarrista i compositor canadenc resident a Barcelona Cece Giannotti presentarà l'espectacle After Midnight, un homenatge al músic i compositor estatunidenc J.J. Cale. Per acabar la jornada, la promotora musical del Baix Llobregat Les Nits de l'Art continuarà amb les seves propostes dins el marc del BarnaSants. Nico Tomas serà l'encarregat d'actuar a la Cocteleria Fizz a les 21 h.

Cap de setmana
Dissabte dia 8 a les 20.30 h al Teatre Casal La Violeta, a Altafulla, actuarà la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet,  que celebrarà el Dia internacional de la dona treballadora. La compositora estarà acompanyada pel guitarrista valencià Borja Penalba, i interpretaran algunes de les cançons emblemàtiques dins la llarga i reeixida trajectòria musical de la cantant illenca. A  les 20.30 h al Centre Cultural Albareda, a Barcelona, la cantant, compositora i poeta argentina Sandra Rehder presentarà En contra dos, un plantejament poètic i musical que gira al voltant de les dones. La cantautora també estarà acompanyada per l'editor i poeta Alejandro Crimi i el guitarrista Gustavo Battaglia. L'espectacle s'estrenarà al BarnaSants amb dos poetes convidats: José María Micó i Ferran Fernández. L'artista reusenc Joan Masdéu iniciarà la gira del seu nou treball en solitari, Dissabte (Música Global, 2014), també dissabte a les 21 h a Luz de Gas. Masdéu oferirà una sincera col·lecció de cançons juntament amb Joan López (bateria), Quim Xicòria (baix) i Esteve Lázaro 'Oest' (guitarra i veus).
Per acabar els concerts de la setmana, diumenge a les 19 h a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat el cantant de La Plateria, Manel Joseph, farà un repàs a 45 anys d'ofici i presentarà algunes de les cançons del seu nou disc, Que en som d'animals!, acompanyat a l'escenari pel quintet Gran Caimán. A les 19 h al Harlem Jazz Club de Barcelona el cantautor peruà i resident a Barcelona Gaddafi Núñez presentarà el seu nou treball acústic de cançó d'arrel folklòrica, Certeza (La Ollita Records, 2013), amb ritmes populars de la seva terra natal. El concert també inclourà un homenatge a la compositora peruana Chabuca Granda, de qui el darrer any es va celebrar el trentè aniversari de la seva mort. Finalment, el canari Pedro Guerra interpretarà les cançons de la seva llarga carrera amb més de trenta anys als escenaris. El triple àlbum 30 años (Sony, 2013), amb 54 peces enregistrades en directe, recull la trajectòria del músic de Tenerife. Serà a les 20 h a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Sorteig de 5 entrades dobles per al concert d'Albert Fibla al BarnaSants
Albert Fibla actuarà dins el BarnaSants el proper divendres 7 de març a les 21 h a l'Auditori de Barcelona, i a Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles per al concert. Per aconseguir una de les entrades dobles només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom, cognoms i DNI.
Arxivat a: Barcelona Sound