Joan Masdéu comença la gira a Barcelona

Sortegem 5 entrades dobles per al concert de dissabte 8 de març a Luz de Gas

| 03/03/2014 a les 15:00h

En el marc del BarnaSants, Joan Masdéu estrena la gira de presentació del seu segon disc en solitari, Dissabte (Música Global, 2014). En aquesta nova proposta, el 8 de març a les 21 h a la sala Luz de Gas (Barcelona) el músic reusenc presentarà un directe valent i sincer. 
 

Joan Masdéu Foto: Arxiu Música Global


L'exmembre de Whiskyn's ha optat per crear una obra sòlida i ben fonamentada amb lletres honestes i transparents que portaran una sincera col·lecció d'onze cançons. Després del seu debut en solitari amb Casa Murada (Música Global, 2011), l'artista reusenc torna amb un nou treball a les mans, Dissabte. El disc enregistrat als estudis Blind Records reflecteix una 'neteja' tant musical com emocional. Va sortir a la venda el passat 28 de gener, i a l'EDR ja en vam avançar dos temes.
Joan Masdéu estarà acompanyat a l'escenari per Quim Xicoira al baix, Joan López a la bateria i Esteve Lázaro 'Oest' a la guitarra i veus.
Les entrades es poden aconseguir al Telentrada per un preu únic de 12 €, i els assistents al concert podran gaudir d'una degustació gratuïta gentilesa de Vermuts Miró.

Hi vols anar?
A Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles per al concert de Joan Masdéu. Per aconseguir una de les entrades dobles només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom, cognoms i DNI.
Arxivat a: Concursos