Mox a casa

El grup valencià presenta el seu tercer disc a Puçol

| 12/06/2015 a les 06:59h

Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015) és el tercer treball del grup Mox. Aquest dissabte 13 de juny el presenten a casa seva, a partir de les 19 h a l'Espai Jove de Puçol. Serà una festa on a apart d'ells també actuaran bandes amigues com Cavallo & Hugo Mas, A-Phonics, Lost Fills i Kave Kanem.
Mox Foto: Arxiu Mésdemil

El proper dissabte 13 de juny se celebra la festa de presentació del tercer disc de Mox, Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015). Els guanyadors de l'edició passada del Concurs Sons han preparat una presentació amb un seguit de concerts de grups coneguts i estimats per crear una jornada que es presenta irreverent però reivindicativa. 

Obrirà foc el grup d'Alcoi Cavallo & Hugo Mas i la seva interessant proposta, que engloba spoken word, jazz i punk. Seguiran els valencians A-phonics i el seu surf mediterrani. Després d'una pausa per sopar, serà el torn del pop alternatiu i humorístic dels mallorquins Lost Fills. A continuació Mox presentaran el seu darrer disc, que continua en la línia dels anteriors, barrejant amb naturalitat i de manera original les estructures i harmonies del cant valencià amb les guitarres contundents. Tancaran la vetllada els també valencians Kave Kanem mesclant blues i rock estàndard amb dolçaina i melodies tradicionals.

En acabar els concerts hi haurà sessió musical per acabar una llarga jornada que durarà fins ben entrada la matinada, i que fa tota la impressió que serà recordada durant molt de temps pels assistents. Serà a l'Espai Jove de Puçol a partir de les 19 h i amb entrada gratuïta. 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Puçol, Mox