Estrena

«Mil crits» i una pinya

Estrenem "Mil crits", el nou clip del grup igualadí JoKB

El senzill és un cant a les vivències que els va portar el seu primer disc d'estudi, 'Camaleònic' (autoeditat, 2015)

| 15/03/2017 a les 14:00h

JoKB
JoKB | Arxiu de l'artista

"Després del seu primer àlbum, Camaleònic (autoeditat, 2015), JoKB tornen aquest 2017 amb un nou single, "Mil crits". Enregistrat a TapeTone Studio de Terrassa, la lletra fa referència, segons el guitarrista del grup Carles Pauné, a "tot el que hem viscut durant l'any anterior, la gira, les nits en què tornavem tard a casa... Aquest sentiment d'estiu junts i ple de sensacions".

Amb dues paraules que defineixen les nits viscudes pel grup durant la seva primera gira i una pinya com a símbol tropical i objecte per "conèixer gent una nit de festa", que sembla que ja no els abandonarà mai, arriba el clip "Mil crits". 



I tot i que Pauné assegura que són "uns nens" i que les cançons continuaran en la línia festiva i enèrgica del disc anterior, accepta que la intenció d'aquest nou senzill és redefinir-se. Després de dos anys, JoKB sent que Camaleònic "no representa el que és ara mateix el grup", per això la seva intenció és treure diverses cançons al llarg d'aquest any. 

La gira en directe
Fans dels directes i amb ganes de repetir, el grup igualadí traurà un altre clip a l'abril, seguit d'una gira que començarà el dia 21 del mateix mes a Igualada i que els portarà a escenaris com el de l'Acampada Jove.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, JoKB, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.